Hotel Uno ***

Dél-Alföldi régió - Kecskemét

Hotel Uno, Kecskemét
  • Cím: 6000 Kecskemét, Beniczky Ferenc u. 4.
  • SZÉP kártya elfogadása

Ajánlatkérés

Küldés
Hotel Uno, Kecskemét

A HOTEL UNO*** az Alföld közepén, Budapesttől 80 km-re, Kecskemét belvárosában található, 200 m-re a Főtértől és a legfontosabb idegenforgalmi látnivalóktól.

J

Hotel Uno, Kecskemét

Jelenleg a 24 db egy-,kettő-, illetve többágyas szobáinkban összesen 50-55 fő helyezhető el. Minden szobánk légkondicionált, színes TV-vel, saját fürdőszobával, telefonnal és minibárral felszerelt. Kecskeméti viszonylatban alacsony árakkal, magas színvonallal és családias hangulattal próbáljuk meg elérni, hogy vendégeink maximális megelégedettséggel távozzanak hotelunkból.

Hotel Uno, Kecskemét

A svédasztal jellegű reggelit, minden igényt kielégítőenű, kimagaslóan választékosan állítjuk össze. Az épületben lift könnyíti meg a közlekedést, szórakozási lehetőségként pedig egy non-stop drink bár és egy biliárd-klub áll rendelkezésre. Korlátlan, ingyenes internet hozzáférési lehetőség (Wifi) van az egész szállodában! Vendégeink gépjárműveinek elhelyezését a hotel belső udvarában kialakított zárt parkolóban biztosítjuk, a buszok pedig közvetlenül a hotel előtt tudnak parkolni ( TÉRÍTÉSMENTESEN!! ). A hotel 30, illetve 60 fő befogadására alkalmas, légkondicionált rendezvénytermei, melyek természetes fénnyel és teremvilágítással, modern technikával felszereltek, az állófogadások, meetingek, rendezvények, családi összejövetelek, árubemutatók, eskövők, konferenciák, tréningek, üzleti megbeszélések ideális lebonyolítási helyszínei. 

Hotel Uno, Kecskemét
  • Cím:6000 Kecskemét, Beniczky Ferenc u. 4.

Térkép

Kecskemét


Kecskemét és a térség fürdői számos lehetőséget tartogatnak a felfrissülni vágyó turistáknak. Kecskeméten az Élményfürdő és...
Tovább olvasom
Főoldal Akciós hotelek Partnerek Szállásadóknak Médiaajánlat Kapcsolat

© 2011. | szallasjegyzek.hu - Szállásjegyzék Kft.

Az oldalra a felhasználók által feltöltött képi és szöveges tartalomért a Szállásjegyzék Kft. semmilyen nemű felelősséget nem vállal!

Feki Webstudio @ 2011 - honlap, weblap, kereső-optimalizálás